Ammattijärjestäjän tavarataito-työpajat

JÄRJESTÄ ARKESI TAVARATAITOJEN AVULLA LA 27.4. Klo 12 – 15, Pirkkala

Tuntuuko arki sinusta suorittamiselta ja koti esteradalta? Haluaisitko ruuhkattoman olon arkeen, mutta kodin järjestäminen ja siivoaminen tökkii? Älä jää yksin! Ilmoittaudu mukaan Ruuhkattoman tehokkaaseen, kotityötä vähentävään työpajaan, missä

  • pureudumme kaaoksen syihin ja vaikutuksiin
  • tunnistamme ruuhkattoman arjen rakennusosat
  • opit tavarataitojen perusteet ja lisäarvoa tuottavat tavaratyöt sekä
  • pääset tehtävien kautta alkuun oman arkesi ja kotisi järjestämisessä.

Työpajan vetäjänä ammattijärjestäjä, ekonomi Henna Paakinaho

Hennalla on vuosikymmenen kokemus vaativan uran ja ison perheen arjen ja kodin tasapainottamisesta. Palo järjestämistä ja oman arjen systemaattista rakennusta kohtaan heräsi, kun työ- ja kotielämän ristipaine kävi liian suureksi. Löydät lisätietoja ja lisää asiakaskokemuksia ruuhkattoman etusivulta ruuhkaton.fi

Kuvassa koulutettu ammattijärjestäjä Henna Paakinaho Pirkkalasta. Ruuhkaton.fi järjestää tavarataito-työpajoja.

Työpajan sisältö

Iltapäivän aikana opit tunnistamaan oman toimivan arkesi keskeiset osa-alueet, ymmärrät mitkä tavaratyöt tuovat sinun arkeesi lisäarvoa, opettelet konkreettisia tavarataitoja kotisi kaaoksen kesytykseen ja pääset tehtävien kautta alkuun oman tavarasuhteesi muutoksessa, joka mahdollistaa kodin ja arjen järjestämisen.

Näiden myötä arjen kaaos ja kodin esterata alkaa purkautua. Työpaja ei järjestä kotiasi, mutta saat hyvän alkusysäyksen järjestää oma arkesi ja kotisi.

Ammattijärjestäjän tavarataito-työpajat tarjoavat turvallisen ympäristön jakaa oman arjen ongelmakohtia. Luvassa on oivaltava iltapäivä kannustavassa porukassa, joka ei tuomitse kenenkään tavarahaasteita.

Kenelle työpaja sopii?

Työpaja sopii sinulle, joka olet jo yrittänyt järjestää kotiasi, mutta jokin estää etenemisen. Myös työelämän ja kotitöiden ristipaineessa kamppailevat saavat työpajasta onnistumisen eväät. Työpaja sopii kaikille, jotka haluavat tehdä vähemmän kotitöitä.

Valmistautuminen

Olet tervetullut sellaisena kuin olet! Sinun ei tarvitse valmistautua ennalta. Työpajassa on turvallinen ilmapiiri ja kukaan ei tuomitse kenenkään tilannetta. Käsittelemme osallistujien tilanteita luottamuksellisessa ympäristössä.

Työpajan hinta

Työpajan hinta on 78 euroa, jolla saat

  • lisäymmärrystä kodin kaaoksen syihin ja kotiahdistukseen
  • konkreettisia keinoja arkesi haltuunottoon
  • taitoja tavaroiden hallinnointiin ja ostamisen suitsimiseen
  • keinoja vähentää kotityön määrää jopa 40 %
  • vertaistukea muilta samojen haasteiden kanssa kamppailevilta.
  • työpajassa käsitellyt materiaalit sähköpostiisi.

Asiakkaiden kokemuksia työpajasta:

Vaikuttava, monipuolinen ja kattava työpaja!

”Kaiken kaikkiaan vaikuttava, ammattitaitoisella otteella vedetty kokonaisuus. Lapset ja koko perhe huomioitu valtavan ihanasti tässä lähestymistavassa. Kyse ei vain tavaroiden järjestämisestä, vaan olemassa olevan ajattelutavan haastamisesta.”
Jenni

Tosi kiva kokonaisuus

”Taustatieto avasi omia ajatuksia ja sai miettimään asioiden taustoja ja tärkeyttä. Tehtävät oli kivoja ja ajatuksia herättäviä. Kiva ja hyödyllinen kurssi.”
Carita

Työpaja alkaa la 27.4.2024  klo 12:00 ja päättyy klo 15:00. Olethan ajoissa paikalla! Työpajan aikana on taukoja ja mahdollisuus nauttia virvokkeita.

Paikkana on Toivion koulu Pirkkalassa (Korpitie 13, luokka 145). Pihalla on hyvin parkkitilaa ja bussi nro 11 kulkee 600 m päästä.

Työpaja maksaa 78 euroa. Maksu suoritetaan etukäteen 23.4. mennessä laskulla, joka toimitetaan ilmoitettuun sähköpostiin. Ilmoittautuminen on sitova.

Työpajassa on kuuden (6) hengen minimiosallistujamäärä. Mikäli minimiosallistujamäärä ei toteudu, ilmoitetaan siitä osallistujille sähköpostitse.
Maksu palautetaan täysimääräisenä myös mikäli työpaja joudutaan perumaan järjestäjästä johtuvista syistä. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Lisätietoja henna@ruuhkaton.fi / 044 324 9483

Työpajan järjestäjänä toimii Ruuhkaton arki, y-tunnus 3321624-6.

Ilmoittaudu mukaan LA 27.4. klo 12-15 tavarataito-työpajaan

Saat tilausvahvistuksen, saapumistiedot sekä laskun sähköpostitse ilmoittautumisen jälkeen.

Työpaja järjestetään Toivion koululla Pirkkalassa, osoitteessa Korpitie 13. Pihalla on hyvin parkkitilaa ja bussi nro 11 kulkee 600 m päästä.

Osallistumismaksu 78 € tulee maksaa 23.4. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Tietosuojaseloste

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä työpajasta tai kodin järjestämisestä? Toivotko Ammattijärjestäjän tavarataito-työpajaa eri ajankohtaan tai paikkakunnalle? Voit ottaa yhteyttä henna@ruuhkaton.fi .