Ammattijärjestäjän tavarataito-työpajat

JÄRJESTÄ ARKESI TAVARATAITOJEN AVULLA – LA 7.9.2024 Klo 10-14 TAMPERE (Keskusta)

Tuntuuko arki sinusta suorittamiselta ja koti esteradalta? Haluaisitko ruuhkattoman olon arkeen, mutta kodin järjestäminen ja siivoaminen tökkii? Ilmoittaudu mukaan koulutetun ammattijärjestäjän tavarataito-työpajaan,jossa

 • pureudumme kaaoksen syihin ja vaikutuksiin
 • tunnistamme ruuhkattoman arjen rakennusosat
 • opit tavarataitojen perusteet ja lisäarvoa tuottavat tavaratyöt sekä
 • pääset tehtävien kautta alkuun oman arkesi ja kotisi järjestämisessä.

Työpajan vetäjänä ammattijärjestäjä, ekonomi Henna Paakinaho

Hennalla on vuosikymmenen kokemus vaativan uran ja ison perheen arjen ja kodin tasapainottamisesta. Palo järjestämistä ja oman arjen systemaattista rakennusta kohtaan heräsi, kun työ- ja kotielämän ristipaine kävi liian suureksi. Löydät lisätietoja ja lisää asiakaskokemuksia ruuhkattoman etusivulta ruuhkaton.fi

Kuvassa koulutettu ammattijärjestäjä Henna Paakinaho Pirkkalasta. Ruuhkaton.fi järjestää tavarataito-työpajoja.

Työpajan sisältö

Työpajan aikana opit tunnistamaan oman toimivan arkesi keskeiset osa-alueet, ymmärrät mitkä tavaratyöt tuovat sinun arkeesi lisäarvoa, opettelet konkreettisia tavarataitoja kotisi kaaoksen kesytykseen ja pääset tehtävien kautta alkuun oman tavarasuhteesi muutoksessa, joka mahdollistaa kodin ja arjen järjestämisen.

Näiden myötä arjen kaaos ja kodin esterata alkaa purkautua. Työpaja ei järjestä kotiasi, mutta saat hyvän alkusysäyksen järjestää oma arkesi ja kotisi. Jos olet ollut jumissa, eikä järjestäminen ole edennyt kuten aiemmin, tämä työpaja auttaa avaamaan solmuja ja pääset taas hommassa eteenpäin.

Ammattijärjestäjän tavarataito-työpajat tarjoavat turvallisen ympäristön jakaa oman arjen ongelmakohtia. Luvassa on oivaltavia hetkiä kannustavassa porukassa, joka ei tuomitse kenenkään tavarahaasteita.

Kenelle työpaja sopii?

Työpaja sopii sinulle, joka olet jo yrittänyt järjestää kotiasi, mutta jokin estää etenemisen. Myös työelämän ja kotitöiden ristipaineessa kamppailevat saavat työpajasta onnistumisen eväät. Työpaja sopii kaikille, jotka haluavat tehdä vähemmän kotitöitä.

Valmistautuminen

Olet tervetullut sellaisena kuin olet! Sinun ei tarvitse valmistautua ennalta. Työpajassa on turvallinen ilmapiiri ja kukaan ei tuomitse kenenkään tilannetta. Käsittelemme osallistujien tilanteita luottamuksellisessa ympäristössä.

Työpajan hinta

Työpajan hinta on 198 €, jolla saat

 • lisäymmärrystä kodin kaaoksen syihin ja kotiahdistukseen
 • konkreettisia keinoja arkesi haltuunottoon
 • taitoja tavaroiden hallinnointiin ja ostamisen suitsimiseen
 • keinoja vähentää kotityön määrää jopa 40 %
 • henkilökohtaisen etenemissuunnitelman
 • vertaistukea muilta samojen haasteiden kanssa kamppailevilta
 • lounastarjoilun kuplivan kera (myös alkoholiton vaihtoehto)
 • virvokkeita ja purtavaa koko työpajan ajan
 • työpajassa käsitellyt materiaalit sähköpostiisi.

Asiakkaiden kokemuksia työpajasta:

Vaikuttava, monipuolinen ja kattava työpaja!

”Kaiken kaikkiaan vaikuttava, ammattitaitoisella otteella vedetty kokonaisuus. Lapset ja koko perhe huomioitu valtavan ihanasti tässä lähestymistavassa. Kyse ei vain tavaroiden järjestämisestä, vaan olemassa olevan ajattelutavan haastamisesta.”
Jenni

Tosi kiva kokonaisuus

”Taustatieto avasi omia ajatuksia ja sai miettimään asioiden taustoja ja tärkeyttä. Tehtävät oli kivoja ja ajatuksia herättäviä. Kiva ja hyödyllinen kurssi.”
Carita

Sain rutkasti inspiraatiota

”Hennan workshop oli juuri sitä mitä kaipasin sorkuisen arjen tasapainottamiseen. Sain rutkasti inspiraatiota jatkaa siitä, mihin omat tavarataitoni olivat loppuneet aiemmin. 45 minuutin sisällä kotiin tultuani olin jo viikannut levällään olleen vaatekaappini paidat ja housut pystyyn pieniin laatikoihin. Ennenkuulumatonta minulle!”
Niina

Työpaja alkaa la 7.9.2024  klo 10:00 ja päättyy klo 14:00. Olethan ajoissa paikalla! Työpajan aikana on taukoja ja mahdollisuus nauttia virvokkeita. Lounas sisältyy hintaan.

Paikkana on kokoustila Tampereen ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Työpaja maksaa 198 euroa. Maksu suoritetaan etukäteen laskulla, joka toimitetaan ilmoitettuun sähköpostiin. Ilmoittautuminen on sitova.

Työpajassa on kolmen (3) hengen minimiosallistujamäärä. Mikäli minimiosallistujamäärä ei toteudu, ilmoitetaan siitä osallistujille sähköpostitse.
Maksu palautetaan täysimääräisenä myös mikäli työpaja joudutaan perumaan järjestäjästä johtuvista syistä. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Lisätietoja henna@ruuhkaton.fi / 044 324 9483

Työpajan järjestäjänä toimii Ruuhkaton arki, y-tunnus 3321624-6 (Bakersfield & Moor Oy).

tavarataito-työpaja LA 7.9.2024 Tampere (keskusta)

Tavarataito-työpaja on tulossa taas 7.9.2024! Mukaan mahtuu vain 10 henkeä.

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella, ja varmistat paikkasi työpajassa.

Saat ilmoittautumisen jälkeen minulta viestin, jossa on tarkemmat osallistumisohjeet ja maksutiedot.

Tietosuojaseloste

Ota yhteyttä

Heräsikö kysymyksiä työpajasta tai kodin järjestämisestä? Toivotko Ammattijärjestäjän tavarataito-työpajaa eri ajankohtaan tai paikkakunnalle? Voit ottaa yhteyttä henna@ruuhkaton.fi .