Koulutettu ammattijärjestäjä Henna Paakinaho, Pirkkala

AMMATTIJÄRJESTÄJÄN PALVELUT PIRKANMAALLA – Metatyön ja Kodin Kaaoksen kesytys

jokainen ansaitsee levollisen kodin ja mielen

Tiesitkö, että pienillä arkipäiväisillä muutoksilla voit saada toimivan kodin, osallistuvan perheen ja lisää lepoaikaa keskellä ruuhkavuosia? Ruuhkaton arki tarjoaa Pirkanmaalla ammattijärjestäjän palvelut ja kodin kaaoksen kesytys voi alkaa: tuellani koko perhe harjoittelee tavarataitoja.

Tarjoan sekä konkreettisen avun tavaratyöhön (läpikäyminen, karsiminen, järjestäminen, poisvienti) että uudenlaiset työkalut koko elämänmittaiselle tavarasuhteen muutokselle. Jos ihastuit Konmariin, mutta et ehdi viedä muutosta eteenpäin, ota rohkeasti yhteyttä!

  • Ammattijärjestäjä sekä auttaa konkreettisesti että valmentaa kodin järjestämisessä – käytän aina asiakkaan tilanteeseen parhaiten soveltuvia tekniikoita
  • Suositukseni ja metodini pohjaavat tieteellisesti tutkittuun tietoon
  • Koko perhe voi osallistua – sinun ei tarvitse etsiä lapsille hoitajaa, vaan järjestely onnistuu metodini myötä myös lasten läsnäollessa ja heidän kanssaan
  • Työtapa huomioi lapset ikätasoisesti
  • Jo ensimmäinen tapaaminen helpottaa epäjärjestystä
  • Tarjoan 100 % tyytyväisyystakuun: jos tapaaminen ei auttanut teitä, sinun ei tarvitse maksaa.
Kuvassa lapsi leikkii nukketalolla sen sisään kurkistaen

Lämmin suositus Hennalle!

Hän kartoitti perheemme tilannetta kokonaisvaltaisesti ja lähti hakemaan ratkaisua, joka sopisi juuri meille ja meidän tavoillemme. Alkukartoituksessa kävimme läpi kotimme ongelmakohdat ja niiden perusteella tehtiin päätös siitä, minkä osa-alueen kimppuun käydään ensin. Henna on empaattinen ja aikaansaava, järjestelmällinen, mutta lempeä ja sai kaaoksesta niskalenkin kestävällä tavalla. Hyvin suunniteltu ja jaksotettu työ helpotti itseäni hahmottamaan järjestystä, joka Hennan avulla laadittiin. Käyttäisin Hennan osaamista mielelläni uudelleenkin!
Anna
Kahden lapsen äiti

ammattijärjestäjän palvelut

Alta löydät suosituimmat palvelupaketit kaaoksen kesytykseen. Jokainen kohde suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan, joten voit myös jättää tarjouspyynnön, se ei sido sinua vielä mihinkään. Palvelun minimiveloitus on 1 tunti.

metatyön mestariksi

Kahden tunnin työsessio, jonka päätteeksi sinulla on kevyempi olo ja konkreettiset työvälineet sekä suunnitelma kaikesta päässäsi pyörineestä metatyöstä. Voit jatkossa itse hallita ja työstää metatyötä ketterästi Ruuhkaton arki -metodin opein.

Työskentelytapaamisen veloitus 2 tuntia (238 €).

järjestelypäivä

Puolen päivän (3,5 t) pituinen järjestelytapaaminen, jonka päätteeksi jokin kodin ongelma-alueista saadaan jo uuteen toimivampaan järjestykseen.

Opetan samalla sinulle Ruuhkaton arki -metodin perusajatukset.

Työskentelytapaamisen veloitus 3,5 tuntia (416 €).

3 käynnin paketti

Kolme kahden tunnin pituista järjestelytapaamista, joiden päätteeksi kodin ongelma-alueita saadaan toimivampaan järjestykseen.
Opitte samalla Ruuhkaton arki -metodin jatkuvaa tavaratyötä varten.

Työskentelykertojen veloitus 3 x 2 tuntia (714 €).

Palvelun toimitusehdot:

Kotitaloudet saavat ammattijärjestäjän palveluista 60 % kotitalousvähennyksen, lisätietoja verottajan sivuilta. Tarjoan asiakkailleni tyytyväisyystakuun: mikäli palvelu ei auttanut sinua etkä saanut mielestäsi metodista apua, sinun ei tarvitse maksaa tapaamisesta. Sinulla on 7 vuorokautta aikaa reklamoida palvelusta sen suorittamisen jälkeen. Ole tällöin viipymättä yhteydessä minuun: henna@ruuhkaton.fi tai 044 3249483.

Jokaiseen tapaamiseen kuuluu alkutilanteen kartoitus, tavoitteen asettaminen sekä itse kodin tai mielen järjestäminen yhdessä. Ammattijärjestäjänä sekä autan että fasilitoin järjestystyötä, ja kodin asukkaat tekevät halutessaan luopumispäätökset. En hävitä mitään omaisuuttanne ilman lupaa. Halutessanne voin toimittaa yhden autokuorman verran tavaraa kierrätyskeskukseen tapaamisen päätteeksi.

Suosittelen, että lapset osallistuvat ainakin omien huoneidensa ja tavaroidensa osalta tapaamisiin, jolloin järjestyksen ylläpidon vastuuttaminen on mahdollista ja lapset oppivat samalla tärkeät tavarataidot.

Palvelen pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen palvelu on mahdollista perua 48 tuntia ennen tapaamista tai sairastapauksessa. Peruutukset tulee tehdä viipymättä numeroon 044 3249483.

Mietitkö kuka täällä järjestää?

Olen koulutettu ammattijärjestäjä Henna Paakinaho Pirkkalasta ja Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen. Palvelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Lue lisää minusta ja Ruuhkaton arki -metodista.