AMMATTIJÄRJESTÄJÄN PALVELUT PIRKANMAALLA – Metatyön ja Kodin Kaaoksen kesytys

Kuvassa ammattijärjestäjä Henna Paakinaho lasten kanssa järjestämässä legoja.

Koulutettu ammattijärjestäjä Henna Paakinaho, Pirkkala

Ruuhkaton arki tarjoaa Pirkanmaalla ammattijärjestäjän palvelut – kodin kaaoksen kesytys voi alkaa: autan konkreettisesti tavaroiden läpikäymisessä, järjestämisessä ja kierrättämisessä sekä opetan tavarataitojen perusteet koko perheelle.

Jos ihastuit Konmariin, mutta et ehdi viedä muutosta eteenpäin, ota rohkeasti yhteyttä!

  • Koulutettuna ammattijärjestäjänä käytän aina asiakkaan tilanteeseen parhaiten soveltuvia tekniikoita
  • Suositukseni ja metodini pohjaavat tieteellisesti tutkittuun tietoon
  • Ymmärrän haastavan työn ja arjen yhteensovittamisen ongelmat
  • Koko perhe voi osallistua – sinun ei tarvitse etsiä lapsille hoitajaa
  • Työtapa huomioi lapset ikätasoisesti
  • Järjestäjäpalvelu maksaa 95 €/tunti. Työstä saa kotitalousvähennyksen (60 %).
  • Tarjoan 100 % tyytyväisyystakuun: jos tapaaminen ei auttanut teitä, sinun ei tarvitse maksaa.
  • Kotikäynnit pääsääntöisesti arkisin klo 16 – 20 välillä sekä viikonloppuisin
  • Jo ensimmäinen tapaaminen helpottaa epäjärjestystä

Asiakkaani kertovat:

Perhettä vaivanneet aamuraivarit poistuivat

Hennan oppien avulla saimme järjestettyä yhdessä lapsen vaatekaapin ja seuraavana aamuna lapsi valitsi itse innoissaan päivän asuaan. Perhettä vaivanneet aamuraivarit loistivat poissaolollaan!

Vaatekriisit ovat olleet jo pari kuukautta historiaa. Koko perheen yleinen kuormitus on vähentynyt – pyykkivuoresta puhumattakaan!
Heidi
Lääkäri, kahden lapsen äiti

Luopuminen helpottui!

Tavaroista luopuminen on nyt paljon helpompaa! Hennan kanssa työskentely oli arkitajuista ja kaikelle oli hyvät perustelut. Koko perhe sai uusia keinoja ja energiaa järjestelyyn. Alitajunta työstää parempia säilytyspaikkoja kuin itsestään.
Irja
Muotoilija, kahden lapsen äiti

Vaikuttava, monipuolinen, kattava työpaja

Sopivassa suhteessa taustoitusta ja käytännön vinkkejä. Esimerkit olivat kiinnostavia ja auttoivat ymmärtämään aihetta paremmin. Kaiken kaikkiaan vaikuttava, ammattitaitoisella otteella vedetty kokonaisuus.

Lapset ja koko perhe huomioitu valtavan ihanasti tässä lähestymistavassa. Kyse ei vain tavaroiden järjestämisestä, vaan olemassa olevan ajattelutavan haastamisesta.

Suosittelen tätä lämpimästi kaikille ruuhkattomampaa arkea toivoville <3
Jenni
Kahden lapsen äiti

Empaattinen ja aikaansaava

Henna kartoitti perheemme tilannetta kokonaisvaltaisesti ja lähti hakemaan ratkaisua, joka sopisi juuri meille ja meidän tavoillemme. Alkukartoituksessa kävimme läpi kotimme ongelmakohdat ja niiden perusteella tehtiin päätös siitä, minkä osa-alueen kimppuun käydään ensin.

Henna on empaattinen ja aikaansaava, järjestelmällinen, mutta lempeä ja sai kaaoksesta niskalenkin kestävällä tavalla. Hyvin suunniteltu ja jaksotettu työ helpotti itseäni hahmottamaan järjestystä, joka Hennan avulla laadittiin. Käyttäisin Hennan osaamista mielelläni uudelleenkin!
Anna
Kahden lapsen äiti

Helppo ja vaivaton tapa karsia lapsen kaappi

Ruuhkaton -metodi osoittautui todella helpoksi ja vaivattomaksi toteuttaa -ainakin minulle. Henna oli miettinyt kanssani ennalta valmiiksi tulevat säilytysratkaisut ja tuli meille mukanaan laatikoita ja henkareita. Tämä oli kannaltani todella helpottavaa, sillä minulta olisi kestänyt pieni logistinen ikuisuus hankkia noita.

Henna kävi yhdessä lapsen kanssa läpi lapsen vaatekaapin sisällön. Annoin vain lopuksi hyväksyntäni poistoille. Vaatekaapin sisältöä läpikäydessään Henna oli käynyt hyvän keskustelun tavarataidoista lapseni kanssa. Tämä on keskustelu, jota lapsen vanhemman on välillä kovin vaikea käydä lapsen kanssa onnistuneesti, mutta kun tiedot tulevat ns. ulkopuoliselta aikuiselta ja ammattilaiselta, niin niillä on eri painoarvo. Lapseni vaatekaapista tuli erittäin toimiva ja selkeä kokonaisuus, jota on helppo pitää siistinä.

Meidän perheen vaateruuhka on helpottunut kovasti tämän vaatekaapin läpikäynnin myötä. Suuri kiitos Henna ja Ruuhkaton arki ❤️
Sanna
Lakiassistentti ja äiti

ammattijärjestäjän palvelut

Alta löydät suosituimmat palvelupaketit kaaoksen kesytykseen. Jokainen kohde suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan, joten voit myös jättää tarjouspyynnön, se ei sido sinua vielä mihinkään. Palvelun minimiveloitus on 1 tunti (95 €).

järjestelypäivä

3,5 tunnin pituinen järjestelytapaaminen, jonka päätteeksi jokin kodin ongelma-alueista saadaan jo uuteen toimivampaan järjestykseen. Onnistuu esimerkiksi arki-iltana tai viikonloppuaamupäivän aikana. Opetan samalla tavarataitoja koko perheelle. Työskentelytapaamisen veloitus 3,5 tuntia (332 €).

3 käynnin paketti

Kolme kahden tunnin pituista järjestelytapaamista, joiden päätteeksi kodin ongelma-alueita saadaan toimivampaan järjestykseen. Opitte samalla Ruuhkaton arki -metodin jatkuvaa tavaratyötä varten.

Työskentelykertojen veloitus 3 x 2 tuntia (570 €).

metatyön mestariksi

Kahden tunnin työsessio, jonka päätteeksi sinulla on kevyempi olo ja konkreettiset työvälineet sekä suunnitelma kaikesta päässäsi pyörineestä metatyöstä. Voit jatkossa itse hallita ja työstää metatyötä oppimiesi tekniikoiden avulla.
Työskentelytapaamisen veloitus 2 tuntia (190 €).

Palvelun toimitusehdot:

Kotitaloudet saavat ammattijärjestäjän palveluista 60 % kotitalousvähennyksen, lisätietoja verottajan sivuilta. Tarjoan asiakkailleni tyytyväisyystakuun: mikäli palvelu ei auttanut sinua etkä saanut mielestäsi metodista apua, sinun ei tarvitse maksaa tapaamisesta. Sinulla on 7 vuorokautta aikaa reklamoida palvelusta sen suorittamisen jälkeen. Ole tällöin viipymättä yhteydessä minuun: henna@ruuhkaton.fi tai 044 3249483.

Jokaiseen tapaamiseen kuuluu alkutilanteen kartoitus, tavoitteen asettaminen sekä itse kodin tai mielen järjestäminen yhdessä. Ammattijärjestäjänä sekä autan että fasilitoin järjestystyötä, ja kodin asukkaat tekevät halutessaan luopumispäätökset. En hävitä mitään omaisuuttanne ilman lupaa. Halutessanne voin toimittaa yhden autokuorman verran tavaraa kierrätyskeskukseen tapaamisen päätteeksi.

Suosittelen, että lapset osallistuvat ainakin omien huoneidensa ja tavaroidensa osalta tapaamisiin, jolloin järjestyksen ylläpidon vastuuttaminen on mahdollista ja lapset oppivat samalla tärkeät tavarataidot.

Palvelen pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella.

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen palvelu on mahdollista perua 48 tuntia ennen tapaamista tai sairastapauksessa. Peruutukset tulee tehdä viipymättä numeroon 044 3249483.

Mietitkö kuka täällä järjestää?

Olen Anne te Velde-Luoman kouluttama ammattijärjestäjä Henna Paakinaho Pirkkalasta. Olen Suomen ammattijärjestäjät ry:n jäsen ja noudatan työssäni ammattijärjestäjien eettisiä ohjeita. Palvelut ovat ehdottoman luottamuksellisia ja ne räätälöidään asiakkaan tarpeeseen. Minulla on myös omakohtaista kokemusta haastavista työ- ja elämäntilanteista sekä uran ja perheen yhdistämisen haasteista, joten en tuomitse tai paheksu kenenkään tilannetta.

Tarvitsetko apua kotisi ja arkesi järjestämisesssä? Ota yhteyttä!