faq

usein kysytyt kysymykset

Alle on koostettu yleisimpiä kysymyksiä

Ruuhkaton arki -metodin kautta asiakas pääsee käsittelemään tavarasuhdettaan ja järjestämään arkensa ja kotinsa toimivammaksi. Tällöin pääsee syntymään myös kiireettömyyden kokemuksia oman arjen keskelle. Metodi pohjaa tieteellisesti tutkittuun tietoon ja ihmiselle tyypilliseen käytökseen.

Metodissa voimaannutetaan ja vastuutetaan koko perhe opettelemaan tavarataitoja. Tämä tapahtuu konkreettisesti ammattijärjestäjän valmennuksessa omaa kotia järjestelemällä. Palvelun kautta löytyy uusia keinoja hallita tavarakaaosta ja tarttua myös epämääräiseen metatyösuohon.

Tällä hetkellä metodia on mahdollista opetella lähinnä Pirkanmaan alueella lähitapaamisten kautta.

Koulutetun ammattijärjestäjän kanssa pääset tehokkaasti käsiksi tavarataitojen opetteluun. Järjestäjä suosittelee toimenpiteitä alkuanalyysin jälkeen, auttaa konkreettisesti tavaroiden käsittelyssä, valmentaa ja tukee sekä halutessasi myös toimittaa karsitut tavarat kierrätykseen. Järjestäjä ei päätä puolestasi eikä pakota sinua luopumaan.

Metodi hyödyttää eniten perheitä, joissa on kotona asuvia lapsia ja joissa tavaroita tai leluja löytyy iltaisin lattioilta tai paikoista, johon ne eivät kuulu.

Metodi auttaa kuormittuneita vanhempia tarjoamalla konkreettisia askelmerkkejä kohti seesteisempää kotia.

Jokainen joka kamppailee perheineen tavatakaaoksen keskellä voi hyötyä metodista, jos on valmis työstämään omaa tavarasuhdettaan ja opettamaan tavarataitoja myös lapsille.

Suosittelen, että lapset osallistuvat tapaamisiin siltä osin ainakin, kun käsitellään heidän tavaroitaan. Koko perhe voi osallistua tapaamisiin ja suurin hyöty saadaankin tätä kautta.

Meta- tai tietotyötä koskeva tapaaminen voidaan käydä aikuisten kesken.

Tällä hetkellä tapaamisen voi varata ottamalla yhteyttä meilitse henna@ruuhkaton.fi tai puhelimitse 044 3249483, tai lähettämällä yhteydenottolomakkeen.

Yleisenä nyrkkisääntönä on, ettei kannata siivota tai järjestellä ennen ammattijärjestäjän käyntiä. Tällöin järjestäjä saa hyvän yleiskuvauksen tilanteesta ja voimme sen perusteella sopia tavoitteen tai prioriteetin.

Lasten kanssa järjesteltäessä olisi hyvä hieman valmistaa lasta tapaamiseen kertomalla siitä etukäteen yleisesti (järjestäjä tulee käymään) sekä varmistamalla, että lapset ovat ruokailleet ja levänneet.

Järjestelypalvelu maksaa 95 €/tunti, alkavalta puolelta tunnilta. Työarvio sovitaan aina etukäteen. Saat tapaamisen jälkeen sähköpostitse laskun. Kotitaloudet saavat palvelusta 60 % kotitalousvähennyksen verotuksessa. Lisätietoja verottajan sivuilta.

Järjestelypalvelulla on 100 % tyytyväisyystakuu (reklamaatio 7 pv kuluessa).

Luento maksaa 190 € ja workshop 590 € (alv 0%).

Voit peruuttaa sovitun tapaamisen 48 tuntia ennen tapaamista tai sairastapauksen sattuessa. Ole yhteydessä viipymättä numeroon 044 3249483.

Tarjoan asiakkailleni tyytyväisyystakuun: mikäli palvelu ei auttanut sinua etkä saanut mielestäsi metodista apua, sinun ei tarvitse maksaa tapaamisesta.

Sinulla on 7 vuorokautta aikaa reklamoida palvelusta sen suorittamisen jälkeen. Mikäli et siis viikon kuluessa näe metodin tuomia hyötyjä, ei sinun tarvitse maksaa. Ole tällöin viipymättä yhteydessä minuun: henna@ruuhkaton.fi tai 044 3249483.

Etkö löydä vastausta? lähetä minulle kysymyksesi